D Z I E K A N i R A D A W Y D Z I A Ł U TECHNOLOGII I INŻYNIERII CHEMICZNEJ
Uprzejmie informuję - zgodnie z 179 ust. 1 ustawy z dnia 3 lipca 2018 r. Przepisy wprowadzające ustawę – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz.U. z 2018 r., poz. 1669) oraz rozporządzeniem Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego z dn. 19 stycznia 2018 r. w sprawie szczegółowego trybu i warunków przeprowadzania czynności w przewodzie doktorskim, w postępowaniu habilitacyjnym oraz w postępowaniu o nadaniu tytułu profesora (Dz.U. 2018, poz. 261) -
że w dniu 20 września 2019 r. (piątek), o godz. 9:00 w Audytorium II im. Prof. K. Paluch
Uwaga! z przyczyn technicznych obrona odbędzie się w Audytorium I im. Prof. T. Rosnera
Wydziału Technologii i Inżynierii Chemicznej Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego Szczecin, Al. Piastów 42
odbędzie się publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. mgra Jarosława Serafina nt.: „Badanie właściwości węgli aktywnych otrzymanych z huby drzewnej (Trametes gibbosa) i paproci zwyczajnej (Polypodium vulgare) ze szczególnym uwzględnieniem zdolności do adsorbowania CO2”
Promotor: prof. dr hab. inż. Beata Michalkiewicz
z Wydziału Technologii i Inżynierii Chemicznej Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie
Promotor pomocniczy: dr inż. Joanna Sreńscek-Nazzal
z Wydziału Technologii i Inżynierii Chemicznej Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie
Recenzenci:
a) dr hab. Grzegorz Hreczycho, prof. UAM
z Wydziału Chemii Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
b) dr hab. inż. Mirosław Kwiatkowski
z Wydziału Energetyki i Paliw Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie
Z rozprawą doktorską i opiniami recenzentów można się zapoznać w:
Bibliotece i Ośrodku Informacji Chemicznej
Wydziału Technologii i Inżynierii Chemicznej ZUT, Al. Piastów 42, Szczecin
Recenzje i streszczenie pracy zostały umieszczone w Biuletynie Informacji Publicznej ZUT:
bip.zut.edu.pl/bip-informacje/wydzialy-zut/wydzial-technologii-i-inzynierii-chemicznej/postepowania-awansowe/przewody-doktorskie.html
Wersja PDF: kliknij (format: pdf, rozmiar: 432 kB)